VANWINI verstuurt je pakket boven de €50 gratis in Nederland.

• Voor pakketjes die door de brievenbus passen, zijn de standaard verzendkosten €3,95. Voor alles wat niet door de brievenbus past rekenen we €6,95 verzendkosten.
Voor landen binnen Europa zijn de verzendkosten standaard €10. 

• Je bestelde artikelen wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Heb je vóór 16:00 uur besteld dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. De levertijd zal tussen de 1 - 2 dagen zijn. 
Bestel je in het weekend, dan wordt je pakket op maandag verzonden en heb je dit dinsdag of woensdag dus in huis. 

• Heb je je bestelling na 4 dagen nog niet in huis? Stuur ons dan een mailtje naar bergsmawini@gmail.com. Dan gaan wij het voor je uitzoeken. 

• Uiteraard wordt je bestelling met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden. Maar het kan voorkomen dat er onderweg toch iets mis gaat. Mocht dit het geval zijn, stuur dan binnen 7 dagen een maitlje naar bergsmawini@gmail.com. Waar mogelijk met een foto van het desbetreffende product.

• Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je het retour sturen in de originele verpakking en uiteraard zonder beschadigingen. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant zelf. VANWINI is niet aansprakelijk voor beschadigingen die ontstaan zijn tijdens het retourzenden. 

• Woon je in de buurt en wil je je bestelling ophalen, dan kan dat ook! Stuur ons dan een mailtje en dan maken we samen een afspraak. 
Afhaal adres : Huizumerlaan 16, Leeuwarden