Poster KBNHVN VisseVasse

Donning Louises Bro is een brug die Nørrebro verbindt met Inner City. De brug is waarschijnlijk de enige plaats ter wereld, waar het fietspad net zo breed is als de hoofdweg ... Een geweldige plek ...

€ 31,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Donning Louises Bro is een brug die Nørrebro verbindt met Inner City. De brug is waarschijnlijk de enige plaats ter wereld, waar het fietspad net zo breed is als de hoofdweg ... Een geweldige plek om rond te hangen voor een ijskoud biertje op een hete zomerdag ... Geweldige mix van hipsters, lokale mensen, verzamelaars en fietsen gepimpt met muzieksystemen.

ViSSEVASSE is er trots op een milieubewust bedrijf te zijn. Sinds het voorjaar van 2018 hebben zij daarom al hun posters in Denemarken laten afdrukken op Zweeds FSC®-gecertificeerd papier. Het papier heeft een dunne laag die helpt om het beeld naar voren te brengen. Het matte oppervlak maakt het papier niet-reflecterend en zorgt ervoor dat de kleuren prachtig worden gereproduceerd in zachte, rijke tonen. Hoewel het papier zeer duurzaam is, is het altijd het beste om te voorkomen dat het wordt blootgesteld aan direct zonlicht, omdat de kleuren na verloop van tijd onvermijdelijk iets vervagen.  De poster is gedrukt op MultiArt Matt van 170 gram. Het FSC®-label is jouw garantie dat je dit papieren product kunt kopen met een schoon geweten, omdat het betekent dat de bosbouwers nooit meer bomen hebben laten vallen dan het hout opnieuw kan laten groeien.

Afmeting poster: 30 x 40 cm.